Zangpraktijk Hannah Ybeles Smit

Voor als je stem je lief is

 

Helende Klankcirkel

Zingen is fijn. Maar wist je dat zingen ook helend kan zijn?
In de klank van de stem liggen de sleutels tot heling, verandering en plezier in het leven. Ontdek je eigen helende stem en krijg toegang tot wie jij in wezen bent.
In deze workshop verbinden we energiewerk met klank.

Bij het zingen gebruik je je hele lichaam, en het is fijn om je daar goed in te voelen. Om te voelen wat van jou is en dat te leren onderscheiden van wat van anderen is. Soms kan het een mengelmoesje in jezelf zijn van je eigen gevoelens en die van anderen, van je eigen weten over jezelf en de invloeden die anderen op jou hebben. Met eenvoudige 'energie-gereedschappen' kun je leren loslaten wat eigenlijk bij een ander hoort en ruimte maken voor jouw wezenlijke energie. Maar ook met klank kun je jezelf schoonmaken.
Het ervaren van jouw wezenlijke stem kan een ontroerende ervaring zijn en je een diepere verbinding geven met wie jij zelf in wezen bent.

Aan bod komt o.a.:
-het verzamelen van onze eigen energie,
-het maken van een gronding,
-ademhaling en ademstroom,
-het ervaren van klank als trilling,
-het toelaten van de klank cq trilling naar gebieden in je lijf of aura,
-zingen van eenvoudige mantra's en liederen. Eenstemmig, en voor de liefhebbers kan er een 2e stem gezongen worden.

Per keer staat een ander gebied van je lichaam of aura centraal. We maken dat stuk schoon in de energie met onze klank.
Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met zingen, maar het mag natuurlijk wel. Plezier in het maken van klank staat voorop.

Op dit moment wacht deze groep nog op voldoende deelnemers. de cursus wordt op aanvraag van groepen ook extern als workshop gegeven. Vraag naar de mogelijkheden!